Інше нове життя

Категорія: Проза
Вікова група: 8-10 років

Інше нове життя.

Жив собі чоловік похилого віку, якого звали Стів. Він зі своєю жінкою Євою і синами-близнюками Олексієм і Дмитриком пішли до лісу по гриби. Дружина з хлоп’ятами пішли в один бік, а чоловік в інший.

Довго блукаючи, Стів натрапив на дещо неймовірне. Йому пощастило знайти портал у вимір «Майнкрафт». Мандрівник спочатку побоявся, але згодом наважився і зайшов у нього. Він опинився в якомусь дивному світі. Чоловік подивився на свою тінь, вона була незвичайної квадратної форми. Навколишній світ був незнайомим і водночас неймовірним. Стіву довелося починати життя з чистого аркушу. Він зрубав сухе дерево і виготовив з нього дошки. Потім скрафтив* верстак* і змайстрував дерев’яні речі: сокиру, кайло і меч. Полюючи, пристрелив декілька корів та витворив для себе сет* шкіряної броні. Незабаром знайшов печеру і вирішив там облаштуватися. Наступного ранку він вийшов зі свого нового житла, взяв до рук сокиру і виготовив для печери двері, щоб ніхто не зміг потрапити всередину.

Зібравши всі необхідні речі, а також яблука й земляні блоки, Стів вирішив піти в подорож. Він йшов днями й ночами і знайшов село. Поруч була кузня, а всередині він виявив скриню з двома блоками обсидіану* і п’ятьма злитками заліза. Йому прийшла ідея виготовити залізне кайло для допомоги в пошуках алмазів. Повертаючись до свого помешкання, гравець натрапив на спавнер* павуків. Поруч виднілося сховище з тими самими алмазами, з яких майстер виготовив останнє третє кайло.

Мандруючи, він віднайшов озеро лави, на яке вилив відро з водою, щоб таким чином утворився обсидіан. Зламав дванадцять блоків обсидіану, щоб зробити портал в Незер світ. Там в якості нагороди отримав дванадцять стержнів іфритів*, з яких виготовив портал в Енд, знищив дракона та пройшов цю гру до кінця.

Ставши переможцем свого іншого життя сонько прокинувся і захоплююче розповів своїй сім’ї про казковий світ Майнкрафту.

 

 

 

*Крафтити – робити

*Верстак – витвір для поширеної роботи

*Сет – набір спеціального одягу

*Обсидіан – коштовний камінь

*Спавнер – блок, з якого виходять різні тварини

*Іфрит – створіння, яке живе у іншому світі

 

Меню