Правдива розповідь про Мене і банкомати.

Категорія: Проза
Вікова група: 11-13 років

Правдива розповідь про Мене, банкомати, та мої дуже цікаві та корисні роздуми на цю тему.

Одного разу, пізньої зими, Я (пишу з великої літери, так як я дуже хорошої думки про себе) вирішив пройтися до банкомату і поповнити свою картку. Нічого тоді не віщувало трагедії. Отже, Я дійшов до магазину і підійшов до банкоматів. Один з них не брав гроші. Другий, мабуть колись приймав (там було для цього віконечко), але на екрані був напис, великими літерами на помаранчевому тлі, на якому писалося: БАНКОМАТ ТИМЧАСОВО НЕ БЕРЕ ГОТІВКУ! ПРОВЕДІТЬ СВОЮ ОПЕРАЦІЮ ЗА ДОПОМОГОЮ КАРТКИ.

 

– Ось в такій країні ми живемо! – сказав Я.

Будь ласка, поясніть, може я чогось не розумію, але навіщо робити два банкомати, один який ПРИЙМАЄ гроші, а інший НІ, не легше було б зробити термінал, з усіма функціями банкомату 1-го типу? Гаразд, я не фахівець. І Я попрямував до наступного банкомату.

****

 

До наступного відомого місцезнаходження терміналу було метрів 500. Потрібно було пройтися уздовж вулиці і звернути за ріг. Я йшов, і думав про всяку всячину:

– Ось що, складно було викликати майстра щоб він полагодив банкомат? Я ж не думаю, що це прям такий складний механізм, як автомат з напоями, що його неможливо відремонтувати? (Треба сказати, що один раз, коли Я ходив на гурток з англійської, Я часто пив чай ​​з автомата з напоями. Потім він зламався , і моя мама кілька разів дзвонила в службу ремонту, зазначену на автоматі. Його так і не полагодили … так Я і подумав, що це дуже складний механізм).

Так я і дійшов до наступного банкомату. Тут мене остаточно прорвало.

 

 

-АХ ВИ Ж, ТВАРЮКИ! ЧОМУ ЦЕЙ ТЕРМІНАЛ НЕ ПРАЦЮЄ! ЩО ОЗНАЧАЄ ЦЕЙ ЧОРНИЙ ЕКРАН! ТАК ЦЕ – Ж ФОРМЕННИЙ ЗГОВІР! ВСЕЛЕНСЬКИЙ! УХ Я ЇМ ПОКАЖУ, Я ……

Я пішов додому грітися.

 

КІНЕЦЬ

Меню